Stukje geluk proeven?

De uitnodiging is heel simpel… Waar word je gelukkig van en wil je dat delen? Ja hoor. Dat wil ik!. Daarom doe ik dit jaar mee als een van de geluksbrengers aan de geluksroute in Haarlem. En ik deel met iedereen iets wat mij gelukkig maakt: het bakken! Ik bied een taartproeverij aan alle geluksplukkers van Haarlem die langs willen komen om een stukje geluk te proeven. Ik sta in de Raaks Halle op zaterdag en zondag tussen 14:00 en 17:00. Bekijk het complete programma op http://www.geluksroute.nu want er zijn heel veel leuke activiteiten voor jong en oud. Een weekend om gelukkig van te worden!!

Geluksroute-2015-banner

getagged:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Het Tweede Koekje

Taarten, cupcakes en meer, op maat gemaakt volgens jouw wensen.

%d bloggers liken dit: