De lekkerste taart van Kennemerland

Een tijdje geleden hield een Haarlemse boekwinkel een kleine wedstrijd om te kiezen welke de lekkerste taart van Kennemerland was. Zij zouden de eerste deelnemers het boek van de tv serie ´Heel Holland Bakt´ cadeau geven en de winnaar zou zelfs 10 kookboeken cadeau krijgen!

Heel Holland bakt

Deze is van mij!

Nou eerlijk gezegd had ik niet de ambitie om te winnen, maar ik had wel interesse in dat boek, dus besloot ik een taart te bakken om eraan mee te doen. En wel een heerlijke kokos-mangotaart!

mangopaint

Kokosdeeg gevuld met een creme van kokos en witte chocola en versierd met mango en kokosrasp. Yummie!

Ik heb inderdaad niet gewonnen, maar wat was ik blij met mijn boek en nog blijer met het commentaar dat ik net geen eerste was geworden!! Tweede!! Geweldig zeg! Dat had ik niet verwacht! 🙂 Lekker als toetje, bij de koffie, of gewoon zomaar als je zin in hebt in iets nieuws. En het is zeker een verrassende traktatie, heel wat anders dan weer een appeltaart of een vlaai (ook al kunnen deze twee natuurlijk ook lekker zijn).

Kokos-mangotaart versierd met kokosrasp. Yummie!

Kokos-mangotaart versierd met kokosrasp. Yummie!

Nu wil ik het aanbod van Het Tweede Koekje uitbreiden met een aantal taarten die net wat exotischer zijn. Ik ben er volop mee bezig en de andere smaakjes zijn nog in ontwikkeling. Maar ik kan nu al verklappen dat deze er een van wordt! Dus wil je binnenkort (jezelf) trakteren? En wel met een taart die het zomergevoel nog even vasthoudt? Hier is een idee! 😉 Groetjes, Aline.

getagged:, , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Het Tweede Koekje

Taarten, cupcakes en meer, op maat gemaakt volgens jouw wensen.

%d bloggers liken dit: