Welkom!

Het is zo ver! Het Tweede Koekje is geboren!

Ik vind het best spannend want ik heb mezelf nooit gezien als een ´blogger´. En toch heb ik er nu mijn eigen blog! Hier wil ik mijn bakavonturen met jullie delen, wat ik uitprobeer (gelukt of niet), nieuwe dingen die ik leer van andere bakkers, en hopelijk nieuwe opdrachten die binnen zullen komen.

Dus hou dit blog in de gaten voor af en toe een lekkere dosis bak-inspiratie!

Zoete groetjes,

Aline.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Het Tweede Koekje

Taarten, cupcakes en meer, op maat gemaakt volgens jouw wensen.

%d bloggers liken dit: